Ένωση Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών τ. Δίκτυου ΣΠΑΠ

ΒΟΥΛΓΑΡΗ 1 & ΠΕΙΡΑΙΩΣ, 10437 ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210.38.32.283 - Fax: 210.52.02.193

Τ-ΣΠΑΠ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κ.Ε.Π.)

Εχτές, 17/07/2024 στο Εργοστάσιο Πειραιά εορτάστηκε η Προστάτιδά του (ΚΕΠ) ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ. Μια εορτή που κάθε χρόνο διοργανώνουν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι που εργάστηκαν σε αυτό, προς τιμήν της Αγίας που την ημέρα της γιορτής της προειδοποίησε και σωθήκαν οι συνάδελφοι που εργάζονταν στην μηχανή όταν έπεσε.

Έγινε λειτουργία και αρτοκλασια. Αξιοσημείωτο είναι πάρα τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ότι παρευρέθησαν πολλοί συνταξιούχοι. Εκ μερους της Διοίκησης Δ/ντης Αναγνωστόπουλος Γεώργιος, συνδικαλιστές των εργαζομενων ενώ εκ μέρους των συνταξιούχων παραβρέθηκε ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων Σιδηροδρομικων Καραλής Ευθύμιος, ο πρόεδρος των Συνταξιούχων «Λαρισαϊκός» Πυργιανός Λουκάς, ο Πρόεδρος της Ψ.Ο.Σ Κολύρης Ευστάθιος και πολλά μέλη των ΔΣ. Αυτό που προκαλεί θλίψη είναι κατάντια του Εργοστασίου όπου κάποτε ήταν η ψυχή του Σιδηροδρόμου. Κτήρια τεράστια που κυκλοφορούν και εργάζονται κάποιοι συνάδελφοι.

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ την επιτροπή διοργάνωσης της όμορφης εκδήλωσης. Στο τέλος μοιράστηκαν αναψυκτικά και άρτος. Χρόνια πολλά σε όλους.